Flashmob na prostoru St Pancras International

Flashmob na prostoru St Pancras International

Living the Dream je podjetje za uprizoritvene umetnosti, ki ga vodijo mladi za mlade. Na silvestrovo je več kot 100 mladih plesalcev Living the Dream navdušilo potnike s predstavo Flash Mob!

Profesionalna plesna družba Living the Dream ponuja profesionalne, sveže, edinstvene in eksplozivne predstave in flash mobe, ki podjetjem pomagajo promovirati svoje blagovne znamke in navdušiti svoje občinstvo. Nudimo plesalce za dogodke/promocije, glasbene videospote, filme in reklame.

Imamo neverjetno ekipo izvajalcev in koreografov, ki lahko koreografirajo, izvajajo in prilagodijo predstave vašim potrebam ter ustvarijo spektakularen dogodek in imajo veliko izkušenj pri delu z visokimi strankami.

Zasloveli smo po naših flash mobih, če vas zanimajo naše storitve, nas kontaktirajte: http://www.livingthedreamcompany.co.uk

Zoe Jackson je leta 2006 pri 16 letih ustanovila Living the Dream Performing Arts Company, zdaj pa ima šolo za uprizoritvene umetnosti, plesno družbo, medijsko podjetje, trgovino z oblačili za ples in dobrodelno organizacijo The Dream Foundation za podporo in spodbujanje mladih.